fredag 5 maj 2023

100 älskade äpplen

 Min bok 100 älskade äpplen som kom år 2000 har sålt slut från förlaget. Men Charlottenlunds Handelsbod, Forsbyvägen 8 i Knivsta, köpte i god tid på sig ett lager och kan sälja boken till hugade mot tillägg av fraktkostnad.  Gå till www.charlottenlund.nu  

 

 

 

5 kommentarer:

  1. Pomologier är som börsaktier, dvs. de bara stiger i värde. Det gäller i synnerhet alla pomologier från bokförlaget Kärnhuset, som ju är så utomordentligt välskrivna, fint illustrerade och delar så mycket gedigen kunskap.

    SvaraRadera
  2. Jag är glad om mitt starka intresse för pomologi har inspirerat andra att sätta äppelträd och njuta av god, hemodlad frukt. En trädgård utan äppelträd är som en fontän utan vatten.

    SvaraRadera
  3. Tack vare din underbara bok "100 älskade äpplen" köpte jag igår ett blommande Oranie äppelträd. Vilken underbar doft fyllde min bil på väg hem. Hoppas att jag får njuta av äpplena under kommande hösten...Jag hade faktiskt "plats bara för ett träd i min trädgård" och det blev Oranie. Har aldrig ätit av denna sort faktiskt. Spännande.

    SvaraRadera
  4. Gratulerar till ett suveränt tillskott i din trädgård! Jag vet att du kommer att vara nöjd. En just mogen Oraniefrukt som börjat glasa lite – Oranie glasar ofta – så att du får söt härlig äppelsaft i munnen; livet bjuder inte på så många flera lika stora smaksensationer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det låter mycket bra! Hälsningar

      Radera